Alimentator-senilat cu racleti model CF

Alimentarea cu produs grosier de cariera de piatra al unei instalații fie ea primară sau secundară, este o fază importantă a ciclului de producție; funcția principală a alimentarii, este de a regla fluxul de material care circula printr-o anumită mașină.

Prin urmare, alegerea alimentatorului este efectuată în funcție de gradul de eterogenitate al materialelor din fluxul de procesare. Gama de produse CRIFI, în acest segment specific, îndeplinește toate cerințele șantierului din cariera, asigurând randament maxim, atât în prezența dimensiunilor grosiere, cât și în prelucrarea materialului aluvionar cu granulometrii minore și procente ridicate de contaminare a impurităților (noroi, pământ, carbon, lemne, plastic, fier, nemetale etc).

Toate mașinile sunt proiectate să execute această muncă particulară si sunt caracterizate de o înaltă rezistență și garantează inaintarea materialului fără nici un fel de obstacol.

Descriere

Alimentator-senilat cu racleti model CF 

Alimentatorul cu racleti al seriei „CF” este utilizat in instalatii primare de munte unde granulatia materialului este de mari dimensiuni.

Este construit din profile solide pentru a suporta impacte grave si constante pentru toata perioada procesarii. Senila este sustinuta pe tambur si are sprijinire in zona centrala pe o bara longitudinala, cu rol de atenuare a loviturilor ce apar in timpul descarcarii de material in buncarul de alimentare.

Actionarea si reglarea fluxului de material se face cu ajutorul unui motovariator cu reglare manuala, in timpul functionarii. Transmisia este pe lant Gall, prevazut cu aparatori de protectie.

Atestata 89/322/CEE si modificarile succesive.

 

 

 

Informații suplimentare

Producator

CRIFI

TOP
WhatsApp WhatsApp