fbpx

Ciur vibrator cu 3 si 4 etaje /Sortator agregate 3 sau 4 campuri de sortare

Caracteristici de constructie :

Carcasă oscilantă din tablă groasă, cadre de selecție fixate prin buloane auto-blocante, pentru a elimina cât mai mult posibil piesele îmbinate cu carcasa prin sudura, care pot crea
tensiuni interne periculoase care apoi determină ruperea carcasei.
Grup oscilant format dintr-un arbore excentric tratat și rectificat, montat pe 2 sau 4 rulmenți speciali pentru mașinile vibratoare cu bandă largă.
Lubrifierea se efectueaza cu gresoare, plasate în partea superioară a
suporturilor, ușor accesibile și conectate cu furtunuri flexibile. Cadrele de
selecție echipate cu plase de sarma sau tabla forata. Cadru de bază, profilat, cu
grosime adecvata cu suport detașabil pentru a facilita transportul.
Transmisie, curele si aparatori de protectie.

Carcasa ocilanta, fabricata din foi, cadrele de selecție sunt construite cu șuruburi cu autoblocare, pentru a îndepărta părțile aferente carcasei prin elettrosaldature care dau naștere unor tensiuni interne care cauzează adesea ruperea carcasei. Labirinturi pentru a proteja rulmenții de praf și apă. Unitate oscilantă constând din arbore excentric în oțel tratat și tăiat, plasat pe patru rulmenți pentru mașinile vibratoare cu bandă largă. Ungerea cu lubrifiant cu șuruburi de grăsime poziționate în partea superioară care pot fi atinse și conectate cu furtunuri flexibile la sistemele automate de lubrifiere.Canalul de evacuare și transportorul de nisip sunt separabile și protejate de o placă anti-uzură sau cauciuc. Toate ciururile vibratoare din seria VS pot fi livrate la cerere cu un dispozitiv de spălare cu duze speciale.

 

CERTIFICAT DE CONFORMITATE -DIRECTIVA MASINI 89/392 / CEE ȘI AMENDAMENTELE SUCCESIVE.

Descriere

Ciururile vibratoare model „VS” sunt folosite pentru cernerea precisă și dificila. Sistemul de oscilație limitată, este asigurat printr-un arbore excentric legat de cadrul cu suporturi de bază; întregul ciur permite obținerea aceleiași amplitudini a oscilației carcasei, indiferent de greutatea materialului care trebuie supus cernerii sau selecției.

 

Informații suplimentare

Producator

CRIFI

TOP
WhatsApp WhatsApp