Moara de impact secundara reversibila cu 3 ciocane model CRM

Model: CRM
Morile reversibile cu ciocane din seria „CRM” au fost studiate si proiectate exploatand la maxim toate cunostintele tehnice din domeniul spargerii prin impact, prerogativa esentiala pentru garantarea obtinerii unui randament maxim, a optimizarii consumului si o inalta calitate a produsului rezultat din acest proces.

Spargerea materialului se realizeaza prin impact. Utilajul dispune de posibilitatea de reglare hidraulica separata pentru placile de impact. Fluxul de material este dozat constant de un alimentator vibrator, rezultand agregate de inalta calitate ca forma, fiind utilizate in conglomerate bituminoase, reusind a garanta o curba glanurometrica constanta. Adaptata si pentru spargere de mica granulatie, utilajul garanteaza o inalta productivitate de nisip si o minima productie de filler.

Toate piesele de uzura interna ale utilajului pot fi inlocuite cu usurinta, in caz de uzura. Piesele de uzura sunt interschimbabile. Evacuarea matrialului se face gravitational – acesta fiind elementul cheie ce diferentiaza seria „CRM” de alte tipuri de mori.

Moara are o constructie robusta, realizata cu profile din otel aliat rezistent la uzura. Gura de alimentare vibratoare, permite introducerea materialului cu o granulatie de pana la 250 mm, dozat in mod uniform pe toata latimea ciocanului. Prin sistemul de actionare hidraulic, se regleaza in sase trepte, deschiderea interna a morii si a gurii de evacuare. Ca un avantaj, cele 3 ciocane, pot fi utilizate pe ambele fete, cu fixare pe rotor in sistem autoblocant. Rezistenta ciocanelor permite, utilizarea morii si pentru materiale abrazive.

Atestata 89/322/CEE si modificarile succesive.

Descriere

Moara de impact secundara reversibila cu 3 ciocane model CRM

Morile de impact reversibile CRIFI  model CRM au fost studiate, profitând pe deplin de toate cunoștințele tehnice privind strivirea la impact. Prerogative esențiale pentru a asigura performanțe maxime, consum redus și o calitate mai bună produsă.

Aceste concasoare zise si impactoare, sunt foarte apreciate de clienții noștri. Ele pot fi utilizate, de fapt, pentru zdrobirea secundară, după un concasor cu falci.

Geometria de construcție a camerei de concasare a morii  de impact secundara reversibila cu 3 ciocane CRM a dat rezultate importante:

Material obținut după zdrobire cu forma cubica, cu multe muchii si fete, excelent pentru asfalturi si betoane chiar speciale.
Procent minim de filler in nisipul produs
Consumul redus la mantaua interna, de asemenea,  pregatita sa macine inclusiv materiale abrazive printr-o singura trecere.
Strivirea sau macinarea materialului are loc prin impact. Datorită unor expediente, ca reglarea hidraulica separata pentru elementele de impact la mantaua interna, alimentarea constantă dată de un anumit alimentator vibrant, CRM este o mașină care produce un produs ideal pentru beton si asfalt si isi aduce aportul la calitatea betoanelor, reușind să garanteze o curbă granulometrică constantă. De asemenea, potrivit pentru zdrobirea pietrelor mici și mijlocii, mașina garantează o producție ridicată de nisip și o producție minimă de filler.

Mașina poate fi, de asemenea, echipată cu un alimentator vibrator montat pe gurade alimentare

Este o moară de impact versatila, care se deosebește de celelalte și facilitează operațiile de întreținere și reglare

Putem spune cu adevarat ca moara CRM  este un impactor reversibil care are rolul de a reduce costurile de intretinere si de a facilita orice operatiune de reglare a macinarii pietrei prin urmatoarele calitati si dotari:

  • Unitate hidraulică separata si ușor de folosit;
  •  Cilindri hidraulici pentru deschiderea mașinii pentru întreținere;
  • Cilindri hidraulici pentru reglarea curbei granulometrice a pietrei;
  • Uși de inspecție utile pentru o verificare rapidă a pieselor de schimb;
  • Piese de înlocuire imediate și interschimbabile;
  • Ciocane reversibile pe doua fete și cu mare impact;
  • Protectia exterioară a rotorului interschimbabila;
  • Sistem automat de blocare a ciocanelor;
  • Rotație reversibilă;
  • Manta internă, de asemenea, în aliaj de crom – molibden, potrivit pentru zdrobirea pietrelor abraziveATESTAT DE CONFORMITATE DIRECTIVA MASINI CE 89/392 / CEE CU MODIFICARILE SUCCESIVE

Informații suplimentare

Producator

CRIFI

TOP
WhatsApp WhatsApp