Recuperator / clasor de nisip seria RD/RS

Recuperatoarele CRIFI, datorita marii capacitati de decantare in cuva, nu permite iesirea materialului fin, reusind sa creasca randamentul cantitatii de nisip spalat si recuperat. Sunt prevazute cu un ambreiaj reglabil care permite in fiecare caz reglarea iesirii materialului fin. Constructia este solida si simpla, dar sunt adaptate solutii tehnice particulare pentru facilitarea mentenantei acestei masini. De altfel, rotorul central este complet demontabil asadar pot fi substituite doar partile de uzura, pana acum nefiind posibila aceasta operatie decat schimband complet rotorul. Beneficiind de acest sistem constructiv particular, se vor reduce costurile destinate transportului, in special, in cazul transportului maritim.

Descriere


Recuperatoare de nisip CRIFI din seria RD/RS

Recuperatoarele de nisip CRIFI din seria „RS/RD” sunt recomandate a fi utilizate in toate exploatarile care se ocupa cu recuperarea si spalarea nisipului, fiind instalate dupa o masina de selectie cu spalare sau pot fi instalate separat pentru efectuarea expresa a spalarii nisipului natural cu continut de impuritati umede sau uscate.

Cupele de recuperare sunt montate asimetric in modul de descarcare a nisipului zbicit si aruncat pe banda transportoare in mod uniform, eliminand astfel neplacutele si periculoasele transbordari de pe banda.

Este construit din profile de otel, cu rotor central complet demontabil, lant cinematic de transmisie a motorului constituit din pinion, coroana cu lant cu cilindrii, reductor de viteza supradimensionat cu angrenaj in baie de ulei, motor electric inchis cu ventilatie externa si hidrodinamica care functioneaza ca o supapa de sigurata, rotorul ramanand blocat la neatentia operatorului sau la emisia accidentala de pietre sau bare de fier.

Recuperatorul de nisip este prevazut cu legaturi hidraulice, dubla spirala si elice, curele, transmisie, aparatori de protectie si tuburi de prea-plin utilizate in vederea recuperarii si refolosirii curate a apelor industriale.

Atestata 89/322/CEE si modificarile successive.

 

 

 

Informații suplimentare

Producator

CRIFI

TOP
WhatsApp WhatsApp