fbpx

Hidrospalator rotativ cu tambur contracurent model SO

Descriere

Hidrospalatorul rotativ cu tambur contracurent model SO

este o mașină care este utilizată in special pentru spălarea materialelor inerte murdare sau cu continut mare de impuritati.

Functionare: Materialul avansează împotriva curentului, adică în sens contrar mișcării de curgere a apei, aceasta miscare de frcare a materialului cu apa si cu inaintarea lui, ajuta la îndepărtarea impurităților.
Pentru o curățare mai energică în partea inferioară sunt aplicate lame sau pale care orienteaza si agita/amestecă materialul și  il impminge spre evacuare continuum. Dacă materialul este prea murdar, lamele sunt programate pentru a regla înclinarea și astfel materialul poate progresa mai lent catre evacuare.
Cilindrul este prevazut cu manta externa de protectie, pentru a preveni usuta cilindrului la rularea rotilor de caucuic umplut; este blindat cu manta interna împotriva uzurii si piesele de schimb sunt egale si interschimbabile.

Mecanismul de rotație al cilindrului, este determinat de două grupuri separate, care constau în: angrenaj motor, reductor pendular, transmisie si curele cu carter de protectie,  pentru a facilita întreținerea.

La nevoie si la solicitare, noi vom instala o sită poliuretanica la iesirea din hidrospalator, pentru a curăța materialul si de rădăcinile plantelor provenite din materialul din terasa, prin intermediul apei, aceasta colectandu-se in recuperatorul de nisip sau a roatei desicatoare.

CERTIFICAT DE CONFORMITATE -DIRECTIVA MASINI CE 89/392 / CEE SI MODIFICARILE ULTERIOARE

Informații suplimentare

Producator

CRIFI

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Hidrospalator rotativ cu tambur contracurent model SO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP
WhatsApp WhatsApp