Ciur rotativ cu bare sau TROMMEL model VTSM

Descriere

Ciur rotativ cu bare sau TROMMEL model VTSM

Ciururile rotative cu bare sau TROMMEL model VTSM, sunt special concepute pentru curățarea materialului.
Domeniul lor de aplicare este foarte larg, de la reciclarea materialelor provenite de la demolări si pana la industriile de sortarea deșeurilor. Cilindrul de sită este construit cu plăci groase pentru a susține greutatea pietrei sau al produselor din interiorul mașinii.
Materialul din interior se rostogolește singur pe tamburul orizontal si cilindric; mișcarea creată permite detașarea acelor părți murdare și mai mici care trec prin luminile campurilor de cernere. Cilindrii sunt construiți cu segmente interschimbabile cu lumini sau orificii diferite în funcție de nevoile clienților.
Alimentarea constantă a mașinii este garantată de un buncăr de încărcare din tablă de adecvata sustinere și este adaptat etans la mantaua internă interschimbabilă, asadar,  alimentator cu cărucior sau tren de aterizare CRIFI model RF .

Ciurur rotativ este echipat cu un panou electric general. Tamburul este susținut de roți cu braț basculant, în timp ce rotația tamburului este controlată de un motor cu acționare cu coroană și pinion. Cu ciurul rotativ VTSM am rezolvat problema curățării materialelor contaminate de pământ, ajungand pana la piatra care vine furnizata direct din cariera cu material de munte.

Aceste mașini, foarte robuste, permit tratarea pietrelor cu dimensiuni foarte mari, ecologizare terenurilor, prespalarea la umed a materialelor provenite din aluvionar.
Masinile de cernere VTSM pot produce până la 1000 T / h.

Informații suplimentare

Producator

CRIFI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ciur rotativ cu bare sau TROMMEL model VTSM”
TOP
WhatsApp WhatsApp