Ciur vibrator cu 3 si 4 etaje /Sortator agregate 3 sau 4 campuri de sortare

Caracteristici de construcție :

Carcasă oscilantă din tablă de fier groasă, cadre de selecție fixate prin buloane auto-blocante, pentru a elimina cât mai mult posibil piesele îmbinate cu carcasa prin sudura, care pot crea tensiuni interne periculoase, determinâd în timp ruperea carcasei.
Grup oscilant format dintr-un arbore excentric tratat și rectificat, montat pe 2 sau 4 rulmenți speciali pentru mașinile vibratoare cu bandă largă. Lubrifierea se efectuează cu gresoare, plasate în partea superioară a suporturilor, ușor accesibile și conectate cu furtunuri flexibile. Sitele de cernere, pot fi echipate cu plase de sarma, site de poliuretan sau chiar tablă forată. Cadru de bază profilat, cu grosime adecvată, prevăzut cu suport detașabil, pentru a facilita transportul.
Prevăzut cu transmisie, curele și apărători de protecție.

Ungerea  se face prin intermediul gresorilor,  poziționați în partea superioară  sunt conectate cu furtunuri flexibile la sistemele automate de lubrifiere. Canalul de evacuare și transportorul de nisip sunt separate și protejate de o placă anti-uzură sau cauciuc. Toate ciururile vibratoare din seria VS pot fi livrate la cerere cu un sistem de spălare pe fiecare etaj de cernere, cu duze speciale.

 

CERTIFICAT DE CONFORMITATE -DIRECTIVA MASINI 89/392 / CEE ȘI AMENDAMENTELE SUCCESIVE.

Descriere

Ciururile vibratoare model „VS” sunt folosite pentru cernerea precisă și dificilă. Sistemul de oscilație obligată, este asigurat printr-un arbore excentric legat de cadru, prevazut cu suporturi de bază; întregul ciur, permite obținerea aceleiași amplitudini a oscilației carcasei, indiferent de greutatea materialului care este supus cernerii sau selecției.

 

Informații suplimentare

Producator

CRIFI

TOP
WhatsApp WhatsApp