Prespalator balast / spalator rotativ cu tambur contracurent, model SO

Descriere

Prespălătorul  sau spălătorul este o mașină rotativă masivă, cu tambur, care funcționează în contracurent de apă, alimentată cu balast și apă, model „SO”

Prespălătorul de balast, este o mașină care se utilizată în special pentru spălarea materialelor inerte murdare sau cu conținut foarte mare de argilă, humă, cărbune, plastic sau alte impurități.

Funcționarea prespălătorului / spălătorului de balast:

Din alimentare, ajunge materialul murdar cu argilă (balastul) ,  în prespălător, balastul avansează împotriva curentului de apă (adică în sens contrar mișcării de curgere a apei), iar prin această mișcare în care are loc  spălarea prin agitare a balastului cu apa, iar acesta, odată cu înaintarea lui, ajută la îndepărtarea impurităților; cu această mașină asigurăm calitatea sorturilor sau produselor finale obținute in balastieră.
Pentru o curățare mai energică, în partea inferioară sunt aplicate lame sau pale înșurubate fixe, care orientează și înlesnesc amestecarea materialului și astfel,  îl împinge spre evacuare, continuum. Dacă materialul este prea murdar, lamele sunt orientate sau reglate spre interior, ( reglând înclinarea palelor) și astfel, materialul poate progresa mai lent către evacuare.

Lamele sau palele sunt prevazute cu un kit special îmbulonat, care permite înclinația palelor/lamelor, ca sa înainteze materialul lent, atunci când este foarte murdar și rapid atunci când este mai curat.

Cilindrul rotativ, este prevăzut cu manta externă de protecție din fier. Pentru a preveni uzura corpului cilindrului, (acolo unde are loc rularea lui prin intermediul roților din cauciuc umplut), acesta este căptușit cu manta internă împotriva uzurii, iar piesele de schimb sunt egale și interschimbabile.

Mecanismul de rotație al cilindrului, este determinat de două grupuri separate, care constau în: angrenaj cu motor, reductor pendular, transmisie, curele și carter de protecție, pentru a facilita întreținerea.

La solicitarea clienților noștri,  vom instala o sită poliuretanică la gura de intrare a pre spălător, pentru a curăța materialul și de rădăcinile plantelor provenite din materialul din terasă, prin intermediul apei, iar apa va fi  colectată în recuperatorul de nisip sau a roatei desecatoare.

CERTIFICAT DE CONFORMITATE -DIRECTIVA MASINI CE 89/392 / CEE SI MODIFICARILE ULTERIOARE

Informații suplimentare

Producator

CRIFI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prespalator balast / spalator rotativ cu tambur contracurent, model SO”
TOP
WhatsApp WhatsApp