Benzi transportoare pentru agregate de cariera sau balastiera

Model: TN
Benzile transportoare C.R.I.F.I. ale seriei „TN” sunt construite conform cu normele internationale in vigoare.

Benzile transportoare sunt construite pe un suport de tragere cu role de mare rezistenta, prelungitoare modulare demontabile, covor cauciucat neted, role superioare cu suporti laterali, role inferioare reglabile, tambur motor imbracat in cauciuc, racleta de curatire a benzii, tambur cu racleti pentru curatirea rolelor , curatator intern, suporti de capat cu rulmenti orientabili, suporti de coada reglabili, grup motor constituit din motor electric inchis cu ventilatie externa, curele de transmisie, fulii si aparatori.

Banda trasportoare este echipata cu complet de margini, orientator de cadere, iar dupa caz cu tuburi speciale impotriva vantului, acoperite sau libere si funii de siguranta pentru evitarea pericolului in timpul lucrului.

Benzile transportoare mobile au o constructie similara cu benzile transportoare fixe, iar pentru optimizarea spatiului in santier, miscarea si manevrarea acestora va fi facilitata de un carucior pe roti pneumatice orientabile.

Raspunzand cerintelor actuale, mai mult chiar, caruciorul poate fi dotat optional, cu un grup hidraulic prin intermediul caruia se poate regla inaltimea de lucru a benzii.

Optional, acestor benzi transportoare li se pot adauga ca accesorii suplimentare, pasarela laterala cu balustrada de siguranta, aparatori laterale, acoperis de banda din plexiglass sau tabla, contragreutati pentru eliminarea balansului in timpul lucrului, role cu inele amortizoare din cauciuc cu rol de a absorbi impactul caderii materialului pe banda, utilizate ca extractori atat la buncare de alimentare cat si pe grupurile de spargere.

CERTIFICAT DE CONFORMITATE „DIRECTIVA MASINI” 89/392 / CEE  CU MODIFICĂRILE ULTERIOARE.

Descriere

Banda transportoare CRIFI cu covor din cauciuc de uz general se poate utiliza în orice domeniu de activitate care necesită transport de materiale. Se folsesc de obicei în fluxuri tehnologice care necesită transportul diferitelor componente pe o linie de producție sau pentru transportul materialelor vrac (cereale, sare, cărbuni, nisip, minereuri, minerale, betoane, agregate și produse forestiere).

 

 

Informații suplimentare

Producator

CRIFI

TOP
WhatsApp WhatsApp