Decantor centrifugal /extractor

CRIFI Srl Crushing Plant acordă o atenție deosebită acestui sector și a dezvoltat un sistem care furnizează un decantor din care recuperează aproximativ 80% din apa care este pompată înapoi si refolosita in bazinul apei de spălare.

Pe fundul decantorul se formează un sediment care apoi este pompat într-un decantor, în care va exista separarea părții solide din lichid printr-un tambur rotativ de formă cilindrică / conică, pe a cărui suprafață periferică este sedimentată în fază solidă (mai greu) și evacuată continuu din melcul intern.

Totul se desfasoara autonom.

SC CRIFI SRL Crushing Plant a studiat cu rigurozitate caracteristicile materialului de prelucrat și a conținutului de apă și este capabil să garanteze aprovizionarea instalatiei cu randamente mai mari de produs uscat, deci este o masina constanta și adaptabila la diferite situații operaționale.

 

Descriere

Curățarea apei și tratarea nămolului

Când materialul de tratat are o componentă fină de argilă, etapele de prelucrare umedă sunt însoțite de un sistem de spălare cu reciclare de apă. În această situație face necesară instalarea unei instalații pentru clarificarea apei, care se va întoarce din nou în ciclul de prelucrare, precum și deshidratarea nămolului, care, dacă este manipulat și depozitat în mod corespunzător, pot fi utilizate în timpul lucrului, in mediul din cariera.

 

Informații suplimentare

Producator

CRIFI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Decantor centrifugal /extractor”
TOP
WhatsApp WhatsApp