Demolator hidraulic – Model PDI

Model PDI

Demolatorul hidraulic -Model P.D.I.- poate fi montat pe bratul unui excavator hidraulic adecvat de capacitate, si sustinut de circuitul hidraulic al excavatorului.
Ele sunt utilizate pe scara larga pentru demolarea primara de cladiri si structuri din beton armat.

Descriere

Demolatoarele au rotatie continua hidraulica la 360 grade, astfel incat demolarea structurilor din beton armat sa se faca din pozitii cat mai usoare. Bratul este echipat cu lame pentru taierea armaturilor.
Configuratia lor originala permite demolarea structurilor dificile: de exemplu, cu ajutorul bratelor, se poate ajunge la inaltimi mari ele functionana fara probleme de nici un fel.
Otelul folosit la construirea demolatorului hidraulic este de calitate superioara, cu rezistenta deosebita la abraziune, asigurand costuri scazute pentru intretinere.

Acestea sunt produse intr-o gama larga de modele pentru toate greutatile si cerintele, de la mini excavatoare pana la excavatoare de capacitate mare. Deasemenea exista o gama larga de accesorii pentru personalizarea echipamentului, cum ar fi adaptoare de extensie pentru obtinerea bucatilor mai mici.

 

Informații suplimentare

Producator

VERDELLI

TOP
WhatsApp WhatsApp