Pulverizator pentru piloni rotunzi din beton armat – model FIP

Datorita exigentelor constructive actuale, pilonii din beton armat au o inaltime de aproximativ 1 – 2 metri deasupra solului, astfel incat pentru a ridica o noua constructie trebuie ca acesti piloni sa fie demolati.
Solutia clasica de demolare in acest caz, presupune utilizarea unui ciocan hidraulic (picon) sau realizarea unei demolari manuale, fapt ce conduce la costuri mari de executie, armaturi depreciate partial sau total, timp mare de executie, aparitia de fisuri care pot compromite integritatea structurala a pilonului.

Descriere

Specialistii VERDELLI SRL au realizat o solutie brevetata:
Pulverizatorul pentru piloni rotunzi sau patrati, din beton armat, o solutie ce permite demolarea pilonilor rapid si fara defecte ascunse.

Pulverizatorul Verdelli este proiectat ca o structura modulara, acesta putand fi folosit la demolarea pilonilor cu sectiune rotunda, rectangulara, neregulata sau sectiune particulara, acesta putand fi aplicat pe diferite utilaje deja prezente in santier – excavatoare, autoamacarale, utilaje cu brat telescopic etc. – multumita sistemelor de prindere rapida furnizate impreuna cu pulverizatorul.
Pulverizatorul se distinge prin simplitate cu care opereaza: „imbratiseaza” pilonul, il sparge, ridica resturile de beton, lasand in urma armaturi curate si drepte, lipsa fisurilor in structura subterana a pilonului garantand siguranta constructiei noi.

AVANTAJELE utilizarii pulverizatorului pentru demolarea pilonilor din beton armat:
– Structura modulara – prin schimbarea capetelor de demolare se pot demola piloni cu sectiuni diverse, fara a fi necesara utilizarea altui echipament.
– Rapiditate in manevrare si executie
– Punte interschimbabila – cu acelasi numar de elementi se obtin doua diametre diverse.
– Armaturi perfecte si sigure.
– Timp efectiv de demolare / pilon – 1m inaltime in 5 minute !
– Exclude utilizarea picoanelor si economiseste 70% din timpul necesar demolarii clasice a pilonului.
– Lipsa fisurilor in structura subterana a pilonului.
– Posibilitatea atasarii unei game variate de utilaje prezente in santier.
In acest moment, in Franta, Marea Britanie si Olanda este obligatorie utilizarea acestui utilaj pentru demolarea pilonilor!

 

 

Informații suplimentare

Producator

VERDELLI

TOP
WhatsApp WhatsApp