Demolator hidraulic – Model DI

Demolatorul hidraulic din seria DI poate fi montat pe bratul unui excavator de greutate adecvata, si foloseste circuitul hidraulic al acestuia. Acesta este folosit la scara larga pentru spargerea betonului din demolarea primara a structurilor, eliberand betonul de armatura din otel asigurand astfel posibilitatea refolosirii betonului ca agregat si a otelului in reciclare.

Descriere

Conformatia pulverizatoarelor VERDELLI le face foarte versatile, permitand demolarea atat a zidurilor de perimetru cat si a structurilor verticale de inaltime medie, a planseelor si a etajelor intermediare.
Demolatoarele hidraulice VD sunt echipate cu lame ce pot fi montate in functie de nevoi astfel incat ele sa nu intre in contact cu betonul si deci netaind armatura din acestaa.
Otelul folosit la construirea demolatorului hidraulic este de calitate superioara, cu rezistenta deosebita la abraziune, asigurand costuri scazute pentru intretinere.
Seria DIR este folosita in reciclarea betonului armat din demolarea panourilor prefabricate, si pot fi folosite la alimentarea atat a statiilor de concasare mobile cat si a celor fixe.
Demolatoarele au rotatie continua hidraulica la 360 grade, astfel incat demolarea structurilor din beton armat sa se faca din pozitii cat mai usoare.

 

Informații suplimentare

Producator

VERDELLI

TOP
WhatsApp WhatsApp