Clește electro-hidraulic tip „coajă de portocală”

Clestele electro-hidraulic tip coaja portocala din seria P.E. sunt echipate intern cu o unitate de putere hidraulica si un distribuitor electric pentru controlul miscarii de inchidere si deschidere.
Aceasta unitate de putere a fost creata impreuna cu un mecanism mecanic ce faciliteaza functionarea echipamentului pentru perioade prelungite de timp, prevenind supraincalzirea lichidului hidraulic astfel asigurand durata prelungita de viata pentru toate componentele echipamentului.

Descriere

Seria usoara este folosita pentru manipularea materialelor usoare. Pe de alta parte seria grea este folosita pentru munca grea cum ar fi materialele din otel.
Materiale de cea mai inalta calitate si cele mai bune componente de pe piata sunt folosite la producerea echipamentului, asigurand faptul ca echipamentul va functiona pentru o perioada indelungata de timp si se va descurca in cele mai grele situatii.
Clestele electro-hidraulic tip coaja portocala poate deasemenea sa fie facut impermeabil pentru munca imersibila sau in conditii de vreme rea.

 

Informații suplimentare

Producator

VERDELLI

TOP
WhatsApp WhatsApp