Clește electro-hidraulic tip scoică

Clestele electro-hidraulic tip scoica din seria MEO2 sunt echipate intern cu o unitate de putere hidraulica si un distribuitor electric pentru controlul miscarii de inchidere si deschidere.
Aceasta unitate de putere a fost creata impreuna cu un mecanism mecanic ce faciliteaza functionarea echipamentului pentru perioade prelungite de timp, prevenind supraincalzirea lichidului hidraulic astfel asigurand durata prelungita de viata pentru toate componentele echipamentului.

Descriere

Echipamentul foloseste doi cilindri de calibru adecvat pentru asigurarea vitezei si fortei de strangere. Structura sa, permite mutarea materialelor usoare in locuri cu inaltime limitata.
Un exemplu de folosire a sa este pentru curatarea tancurilor de incinerare iar multumita formei sale dreptunghiulare deseurile pot fi colectate si din colturi.
Materiale de cea mai inalta calitate si cele mai bune componente de pe piata, sunt folosite la producerea echipamentului, asigurand faptul ca echipamentul va functiona pentru o perioada indelungata de timp si se va descurca in cele mai grele situatii.
Clestele electro-hidraulic tip scoica poate deasemenea sa fie construit impermeabil pentru munca imersibila sau in conditii de vreme rea.

 

Informații suplimentare

Producator

VERDELLI

TOP
WhatsApp WhatsApp