Mini concasor fix model STARK

De la reducerea simplă a volumului de deșeuri până la recuperarea construcțiilor de drumuri sau a ambientului stradal cu piatră sau prefabricate din beton. Morile dau valoare unor deșeuri altfel nerecuperabile, eliminând costurile de transport, depozitare și eliminare și completează ciclul de producție al prelucrării pietrei și a betoanelor.

Descriere

Concasoarele STARK sunt ideale pentru a zdrobi / concasa nu numai resturile de marmură, granit și piatră naturală în general, dar și de materiale de diferite tipuri (aglomerate, ceramică, sticlă, betoane). Caracterizate de o structură grea și robustă, ele pot obține diferite granulatii de pietriș în funcție de deschiderea sau închiderea fălcilor.

Produsul finit concasat poate avea o gamă largă de utilizări: de la reducerea pur și simplu a volumului de deșeuri, de la construcția de drumuri la ambientul stradal și de fabricarea de noi produse.

Pentru o mai mare productivitate și selecție a criblurilor concasate, concasoarele STARK pot fi de asemenea livrate într-o instalație completă.

 

În funcție de cerințele de producție, MEC oferă 3 concasoare unice și diferite: STARK 5.5, STARK 7.5 și STARK 15.

Informații suplimentare

Producator

MEC

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mini concasor fix model STARK”
TOP
WhatsApp WhatsApp