Mini moara cu ciocane libere model CRUNCH

Ideal pentru concasarea secundară, moara cu ciocane model CRUNCH are o axă orizontală  tip rotor cu ciocane libere. Se caracterizează prin raportul de reducere a granulometriei prin concasarea pietrei naturale, a deseurilor de beton și a materialelor inerte cu duritate medie și mică.

Spre deosebire de concasoarele cu falci STARK,  moara CRUNCH este apreciata pentru capacitatea sa de a asigura rafinarea necesară a produsului de bază.

Ciocanele sunt construite în întregime în material rezistent la uzură Hardox, iar poziția lor poate fi reglată cu ușurință pentru a optimiza consumul pieselor de schimb.

Materialul care urmează să fie macinat este încărcat prin gura de alimentare superioară, care poate fi incarcat manual sau prin banda transportoare. Datorită vitezei ciocanelor, materialul este zdrobit până când acesta este redus la o dimensiune suficientă pentru a trece prin grila de bază. Produsul finit cade prin buncărul montat pe partea inferioară a morii într-un canal special de evacuare pentru colectare.

Descriere

DESCRIEREA TEHNICĂ:

Gura de alimentare: 400×200 mm;
Granulatie in alimentare: max. 70 mm
Motor electric: 11 Kw;
Viteza de rotatie: 1000 rpm;
Productivitate: 3/8 t / h.

Informații suplimentare

Producator

MEC

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mini moara cu ciocane libere model CRUNCH”
TOP
WhatsApp WhatsApp