Ghilotina hidraulica automata MDC

Ghilotina hidraulica de despicat piatra „MDC Automatic” este unica reteta pentru clientii care nu au nevoie de cantitati mari de produs ci au nevoie de o calitate inalta a spargerii si un produs finit de calitate, doar ghilotinere MDC pot  satisface aceste nevoi.

In trecut materialele brute erau transportate si prelucrate in locatia echipamentului. Acum, am decis sa schimbam acest lucru,   proiectand o ghilotina ce poate fi transportata langa piatra.

600 de Kg de simplitate practica.

isi gaseste utilitatea la despicarea pietrei sau la despicarea betoanelor prefabricate si in situatiile in care e nevoie de refolosirea si reciclarea materialelor, folosite in situatii precum constructia de drumuri, locatii de constructie, la fata locului in cariere de piatra sau in laboratoare de analiza. In acest fel materialul trebuie trasnportat o singura data ,salvand astfel costuri inutile, si marind productivitatea si siguranta operatorilor.

Usor transportabila cu camioane mici sau chiar cu un pick-up. Poate fi incarcata cu ajutorul unei macarale mici multumita inelelor de prindere de pe rama sau chiar cu un moto stivuitor multumita suportilor speciali pozitionati la baza utilajului.

Descriere

Mașinile de tip închis sunt ușoare și simplu de transportat; echipamente ideale pentru finisarea plăcilor și a produselor  înainte de a fi puse in opera;  pot fi fasonate direct pe șantier. Acestea pot fi încărcate pe un pick-up, camion, remorca, fiind prevazute la bord cu inele poziționate în partea superioară si inferioară a structurii sale.

Mec oferă două versiuni: cu adaptarea ustensilelor, pentru pietre fără formă ori neregulate sau cu ustensile fixe, pentru materiale tăiate cu suprafete netede pe minim doua parti.

Cadrul robust, este studiat si produs pentru a garanta robustetea si prelungirea vietii utilajului si este verificat de ingineri ai Universitatii din Trento (Italia).

Toate sudurile de pe masinile MEC  sunt efectuate de tehnicieni autorizati de Institutului Italian de Suduri in conformitate cu standardul EN 287:2004.

 

Informații suplimentare

Producator

MEC

TOP
WhatsApp WhatsApp