Ghilotina hidraulica manuala pentru piatra model MDC

Ghilotinele din gama „MDC ” este adecvata pentru clientii care nu au nevoie de cantitati mari de produs ci au nevoie de o calitate mare a spargerii si un produs finit de calitate, doar gama MDC poate satisface aceste nevoi.

In trecut materialele brute erau transportate si prelucrate in locatia echipamentului. Acum am decis sa schimbam acest lucru proiectand un utilaj ce poate fi transportat langa piatra.

DESCRIERE TEHNICA

  • Inaltime de spargere 300 mm;
  • Latime de spargepre 600 mm;
  • Forta de spargere de la 36 tone pana la 50 tone.
  • Masa: 600 Kg de simplitate practica!

Descriere

Ghilotina manuala pentru piatra model MDC

Usor de transportat !!!

Transportabila cu camioane mici sau chiar cu un pick-up. Poate fi incarcata cu ajutorul unei macarale mici multumita inelelor de prindere de pe rama sau chiar cu un moto stivuitor multumita lacaselor speciale pozitionate la baza utilajului.

Norme

Utilajul MDC se livreaza in concordanta cu legile Europene impreuna cu un manual de utilizare si intretinere si impreuna cu o declaratie de conformitate cu CE.

Cadrul este studiat si produs pentru a garanta robustetea si prelungirea vietii utilajului.

Este ideal pentru scopul sau si este verificat de ingineri ai Universitatii din Trento (Italia). Toate sudurile de pe echipament sunt certificate de procedurile Institutului Italian de Suduri in conformitate cu standardul EN 15614:2004 Sudurile sunt efectuate de catre tehnicieni licentiati de catre Institutul Italian de Suduri in conformitate cu standardul EN 287:2004.

Informații suplimentare

Producator

MEC

TOP
WhatsApp WhatsApp