Ghilotina hidraulica pentru piatra-seria C

Model: C150SP – C550SP

GAMA C … ECHIPAMENTE CU PRODUCTIVITATE MARE !

Numite asa din cauza formei lor (sau „gat de lebada”), aceste echipamente sunt produse cu o structura speciala cu cadru deschis multumita careia operatorul, pozitionat in fata echipamentului, poate lucra direct cu piatra ce trebuie sparta/despicata.

Echipamentele din gama C sunt o consecinta a multor ani de experienta in aceste domeniu de lucru. Dezvoltate ca un rezultat al multiplelor cerinte pentru acest tip de echipamente, ele ofera posibilitatea unei productii zilnice foarte mari, pot prelucra materiale de diferite marimi, de la bucati mici pana la blocuri mari de piatra.

Aceste echipamente sunt rapide, robuste si la preturi rezonabile, disponibile intr-o gama larga de puteri de sfaramare de la 24 pana la 200 de tone.  Fiabilitatea totala a tuturor componentelor este garantata. Fiecare echipament este un rezultat al unui ciclu meticulos de productie ce incepe cu achizitia de materiale si se sfarseste cu un test final in fata clientului.

Descriere

Seria C … Calitate superioară pentru toate soluțiile.

Structura deschisă, gât de lebădă, ale mașinilor din seria C facilitează poziționarea pietrei, care pot fi manipulate de către operator de mai multe ori cu simplitate, pentru a obține cuburi, borduri, pietre pentru constructia zidurilor, tip caramizi sau boltati din piatra.

Lamele din seria C se caracterizează prin adaptarea ustensilelor care permit distribuirea uniformă a forței asupra neregularităților pietrei și astfel garantează o calitate excelentă a  despicarii/divizarii/împărțirii.

Datorită benzii de lucru mobilă și reglabilă, decalajul are loc în linie: bancul coboară în timp ce si lama coboară, ajutând materialul.

Posibilitatea de a regla timpul de ridicare a lamei oferă avantajul de a crește producția, evitând astfel timpii morți.

Combinația cu diferite produse din seria Movimentazione simplifică operațiunile de mutare a pietrei.

Mașinile de despicare manuala din seria C sunt semi-standard, deoarece pe același model pot avea lame cu lungimi diferite și cilindri cu diferite forțe de despicare.

 

 

 

 

 

Informații suplimentare

Producator

MEC

TOP
WhatsApp WhatsApp