Sistem de divizare piatra – seria TRITTICO

„TRITTICO” este a doua generatie de echipamente de spart/divizat/despicat deschise, acestea au o banda transportoare cu 2 randuri de benzi cu racleti din fier la intrare ce permit asezarea materiei prime si o banda transportoare mai simpla, cu un singur rand de racleti la iesire. Acest sistem poate fi achizitionat si individual dar deobicei este achizitionat pentru a fi plasat in capatul unei linii complete de spargere.

Aces echipament poate fi livrat si cu manipulatoare hidraulice pentru mutarea pietrei.

Descriere

Acestea sunt sisteme manuale ideale pentru despicarea oricărui tip de piatră, în special fără formă și de dimensiuni importante. Seria TRITTICO elimină oboseala fizică a operatorului de a pune pietre grele sub lamă de despicare, datorită utilizării combinate a unei benzi transportoare cu racleti de fier la intrare și uneori, în funcție de tip, chiar și la ieșire.

Banda de lucru de intrare/alimentare este înlocuită cu o bandă transportoare care aduce piatra până la lamă. Bnada transportoare poate fi, de asemenea, un rând dublu de racleti: prin sincronizarea celor două rânduri este posibilă plasarea pietrei sub lame și rotirea blocurilor chiar și cu 360 °. Rotirea vă permite să urmăriți profilul pietrei și să centrați punctul de despicare.

Puteți lucra aceeași piatră de câteva ori, cu ușurință, fără a fi nevoie să o readuceți la începutul liniei tehnologice.

Seria Trittico poate fi considerată o unitate de producție în sine sau inserată ca mașină primară într-o linie de divizare sau despicare piatra sau prefabricate din beton.

Lamele si ustensilele cu vidia din seria Trittico sunt echipate cu o mare adaptabilitate, pentru a garanta un produs finit de calitate și mai puține deșeuri de productie.

Posibilitatea de a regla timpul de ridicare a lamei oferă avantajul creșterii producției, evitând astfel timpii morți din productie.

TRITTICO … DOAR AVANTAJE !!!

V-ati gandit vreodata la un sistem de spargere si despicare piatra in care unul din sitemele clasice ale acestor echipamente cum ar fi suprafata  fixa de prelucrare este inlocuit cu un sistem de benzi transportoare sau un banc de lucru semi mobil, un sistem  in care operatorul nu trebuie sa mute manual piatra, benzile fiind capabile sa pozitioneze piatra sub lame ?Un sistem unde totul este controlat de la un panou de control din fata utilajului ?

Tehnicienii MEC s-au gandit la toate acestea, punand in primul rand siguranta operatorului (nu mai e nevoie de mutare manuala a blocurilor masive si nu mai e riscul de a pune mainile sub lame), si in acelasi timp creeand un sistem ce permite productia continua deci productie mult ma mare.

Sistemele Trittico evita posibilitatea de miscari necontrolate sau spargeri neregulate – benzile sau bancul mobil fiind coborate in acelasi timp, piatra fiind despicata doar de presiunea celor 2 lame.

Sistemul permite productie mare cu mentenanta minima.

Acestea sunt sisteme manuale ideale pentru despicarea oricărui tip de piatră, în special fără formă și de dimensiuni importante. Seria Trittico elimină oboseala fizică a operatorului de a pune pietre grele sub lamă de despicare, datorită utilizării combinate a unei curele de intrare și, uneori, în funcție de tip, chiar și de o ieșire.

Banda de lucru de intrare este înlocuită cu o bandă transportoare care aduce piatra până la lamă. Cureaua poate fi, de asemenea, un rând dublu de obloane: prin sincronizarea celor două rânduri este posibilă plasarea pietrei sub lame și rotirea blocurilor chiar și cu 360 °. Rotirea vă permite să urmăriți profilul pietrei și să centrați punctul de despicare.

Puteți lucra aceeași piatră de câteva ori, cu ușurință, fără a fi nevoie să o readuceți la începutul liniei.

Seria Trittico poate fi considerată o unitate de producție în sine sau inserată ca mașină primară într-o linie divizată.

Lamele din seria Trittico sunt echipate cu o mare adaptare, pentru a garanta un produs finit de calitate și mai puține deșeuri.

Posibilitatea de a regla timpul de ridicare a lamei oferă avantajul creșterii producției, evitând astfel timpii morți.

Denumiri si date tehnice:

SEMITRITTICO: instalație constând dintr-o bandă transportoare, o mașină din seria C și o jumatate de banc mobil la ieșire. Înălțimile de separare/divizare/despicare de la 400 la 550 mm, cu o forță de despicare maximă de până la 160 tone;
REAL TRITTICO: instalație constând dintr-o bandă transportoare de intrare, o mașină din seria C și o bandă transportoare de ieșire. Înălțimea de separare de la 400 la 450 mm, cu o forță de despicare maximă de până la 160 tone;
SUPER TRITTICO: instalație compusă dintr-o bandă transportoare de intrare, o mașină din seria C și o bandă transportoare de ieșire. Înălțimile de separare de la 450 la 600 mm, cu o forță de despicare maximă de până la 180 de tone;
POWER TRITTICO: instalație compusă dintr-o bandă transportoare, o mașină din seria C și o bandă transportoare de ieșire. Înălțimea de separare/divizare/despicare de la 700 la 1000 mm, cu forța maximă de despicare de până la 240 tone.

 

Informații suplimentare

Producator

MEC

TOP
WhatsApp WhatsApp