Spalator mobil roti camion model BT2400

BT2400 este echipat cu un rezervor de aditivi nepoluanți, care funcționează prin cântărirea materialului solid și îngreunarea  particulelor, ajungând în centrul cuvei, pentru a fi apoi evacuat prin intermediul unui lanț autocurățător cu rașcheți. Rezervorul are capacitatea de conține aproximativ 7500 de litri de apă reutilizabilă, cu puritate de până  la 98%;  plutitorul situat în interiorul rezervorului, determină prin senzorul de citire nivelul apei, care prin intermediul  tubulaturii este conectat la rețeaua de alimentare cu apă,  având mereu controlul de nivel prin deschiderea manuală a supapei. Cele două pompe, fiecare  de capacitatea de 2000 litri/min. Asigură procesul de spălare prin cele 100 de duze, care au o presiune constantă (aproximativ 2 bari / duză), pentru a elimina toate reziduurile solide atașate de mașini. Cele 100 duze sunt amplasate pe pereții laterali care se află pe grile de sprijin. Grătarele de trecere, susțin 20 tone / axă, pot fi îndepărtate  sau demontate ușor pentru o curățare și întreținere eficiente, în timp ce ușile de vizitare sunt situate pe partea laterală a peretelui de comandă. Panoul electric, adecvat pentru utilizare la exterior, și realizat cu PLC, astfel încât să determine timpul de spălare și este programat sa obțină economie de consum în anotimpurile calde / medii, când va fi mai puțină murdărie, va fi redus  și timpul de spălare, acesta fiind  reglabil, în timp ce în anotimpuri ploioase, poate fi crescut timpul de spălare, pentru o curățare adecvată a anvelopelor și a șasiului. 

expunem câteva date tehnice orientative sau relative pentru acest model BT 2400:

> Buc. 2 Pompe submersibile (2000 litri / min.)

> Buc. 100 duze > 2 bari de presiune pentru fiecare duză

> Buc. 1 Rezervor de apă de 7500 litri (sub calea de spălare)

> Buc. 1 Banda de răzuire pentru material murdar

> Buc. 1 Lumini de trafic/Semafor

> Buc. 1 Sistem cu fotocelule pentru pornire automată a sistemului

> Buc. 1 Sistem automat de reglare a timpului de spălare gestionat de PLC

> Timpul de spălare de la 20 la 50 de secunde depinde de murdăria utilajului de transport uzinal și de șantier

> Buc. 1 Capacitate rezervor de floculant de 100 litri (fară floculant inclus)

> Capacitate greutate 20 t pe axă

> Putere necesară 15kW 380V (priză de 32A 5P)

> Dimensiuni: 5300mm x 2400mm x 2350mm

> Lățime: 2900 mm

> Îndepărtarea nămolurilor: DA

Descriere

Rampa mobila de spalare automată,

BT2400 este construită ca un sistem complet de spălare a părților inferioare ale camioanelor și a mijloacelor de lucru in santiere, potrivite și necesare  în special pentru cariere de piatra,  balastiere, stații de betoane, șantiere de construcții sau demolari, depozite de deșeuri, crescătorii de porcine etc.

O trecere rapidă  a autovehiculelor prin BT2400 spală perfect roțile autovehiculelor,  avand astfel acces pe drumuri nationale principale si autostrăzi, fără niciun pericol de accidente, poluare sau alte inconveniente.

Stația automată de spălare mobilă, este construită cu design actual, modern, eficientă, rapidă, ușor de transportat și respectă legile rutiere europene în vigoare.

 

 

Informații suplimentare

Producator

KOMPLET

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spalator mobil roti camion model BT2400”
TOP
WhatsApp WhatsApp